Stive ledd og
ømme muskler?
GRATIS
STARTPAKKE
"Lindrer ømme muskler og ledd på en helt naturlig måte!"
Med røtter til gammel ayurvedisk medisin er Tay-Yan et 100% naturlig helsekostprodukt med hele 6 dokumenterte ingredienser som sammen kan gi nytt liv til stive og ømme ledd og muskler.
Lindrer stive ledd
Bedrer opptak av kalsium
Bedre bevegelighet
Bedre muskelfunksjon
Styrker bindevev
Bestill
Mer info

JA TAKK, jeg vil bestille Tay Yan!

Send meg en gratis startpakke med Androxen.
Jeg betaler kun porto 39,-

Få et bedre syn
Dokumentert effekt!
6 effektive virkestoffer
Brukt i årtusener
Et helsekostprodukt

Dokumentert og velkjent

Virkestoffene i Tay-Yan er velkjente for sine egenskaper hver for seg. Hovedingrediensen i Tay-Yan, 5-LOXIN ®, er et patentert høykonsentrert ekstrakt fra treet Boswellia serrata som vokser naturlig i Nord-India.

Kliniske studier viser at ekstrakt fra Boswellia serrata har positiv effekt på stive ledd og muskler.

6 effektive virkestoffer

Tay-Yan består av Boswellia serrata, kollagen type II, glukosamin, ingefær ekstrakt, kobber og vitamin D.

Boswellia serrata

Denne kvaen, harpiksen, fra det sjeldne treet som vokser i nordlige India er kjent for å redusere problemer med stive ankler, knær, fingre og skuldre. Nyere kliniske studier peker på at virkestoffet i kvaen, 5-LOXIN, er inflammasjonsdempende. Kvaen er i årtusener blitt brukt som røkelse, kremer og som medisin.

Kollagen type II

Tilskudd av kollagen forbindes med hudpleie - og nettopp styrking av hud og bindevev er kjenreoppgavene til kollagen.

Kollagen kommer i flere varianter, hydrolysert og type 2 kollagen. Sammensetningen av kollagen i Tay-Yan er slik at den på best mulig måte skal bidre til styrking og gjenoppbygging av bindevev mellom muskler og ledd.

Glukosamin

Glukosamin er først og fremst solgt som kosttilskudd. Studier viser at ved å supplere med glukosamin sulfat vil man redusere frekvensen av kollagen (felles vev) degradering og symptomer på artrose. Ofte kalt Chitosan - er glukosamin et 100% naturprodukt - utvunnet av skjellfisk.

Ingefær ekstrakt

Ingefær anbefales ofte som et tilsjudd mot osteoporose, men med begrenset effekt. Man kan sammenligne effekten med Ibuprofen - men ingefær medfører ikke farlige bivirkninger som med Ibix.

Vanligvis er doseringer av 1-3g brukt som et forebyggende behandling mot kvalme. Dette gjelder morgenkvalme i svangerskapet, reisesyke, og noen ganger kjemoterapi eller kvalme etter operasjon.

Ingefær brukes også for å bedre fordøyelse, og det er kjent at ingefær kan bedre produksjonen av testosteron.

Kobber

Mengden av kobber i kroppen reduseres med alderen, og det antas at tilskudd av kobber er å anbefale for eldre. underskudd av kobber er blitt koblet til ulike aldersrelaterte lidelser, både fysisk og mentalt.

Kobber fungerer først og fremst som et antioksiderende sporstoff

Vitamin D

Vitamin D er et fettløselig næringsstoff. Det er en av de 24 mikronæringsstoffer som er kritiske for menneskelig overlevelse. Solen er den viktigste naturlige kilde til vitamin D, men vitamin D er også finnes naturlig i fisk og egg. Det er også lagt til i meieriprodukter.

Tilskudd av vitamin D er tilknyttet en rekke helsemessige fordeler, blant annet et bedret immunsystem, bedre benhelse, minsket risiko for hjerte- og karsykdommer, diabetes.

Brukt i årtusener

Ayurveda (norsk: «Læren om livet») er et ord hentet fra språket sanskrit. Ayurveda stammer fra India, der det ble grunnlagt som et helhetlig medisinsk system for ca. 7 000 år siden. Ayurveda består av alternative behandlingsformer innen blant annet kostholdslære (som bruk av ulike «medisinske» matvarer, som yoghurt, banan, agurk og vannmelon, til rett tid av døgnet) og renseteknikker (bruk av tungeskrape, neseskylling, yogaøvelser, pusteteknikker, samt en vannteknikk kalt halvbad). I ayurveda fokuseres det, i likhet med i kinesisk medisin, på å bevare «den vitale energien» i mennesket.

Boswellia serrata er kjent fra ayurvedisk medisin, og bruken av det er like anerkjent idag som for tusener av år siden. Seriøs forskning pågår på de fleste naturpreparater, og forskningen på effekten av Boswellia serrata er en av de mest interessante.

Et helsekostprodukt

Biovita, din kosttilskudd leverandør på nett.

Biovita selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost. Tay-Yan fra Biovita blir produsert i Norge etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking.

Biovita er registrert i Mattilsynet.

Takk for din bestilling!


Du vil straks få tilsendt en bekreftelses e-post.
Vi har også en rekke andre produkter som kan være av interesse for deg.
Se mer på bio365.no

Alle opplysninger du har oppgitt behandles konfidensielt, og vil ikke bli distribuert videre til andre parter.

Med vennlig hilsen,
Biovita AS
LUKK

Salgs- og leveringsbetingelser

Tay-Yan selges som abonnement uten bindingstid. Første pakke (1 måned) får du kostnadsfritt! Du betaler kun porto på kr. 39,90,- Øvrige forsendelser koster totalt kr. 396,- pr inkludert porto. Du mottar forsendelser annenhver måned fram til du sier opp. Pakken inneholder 60 tabletter med Tay-Yan, og varer i to måneder. Månedlig forbruk av Tay-Yan utgjør dermed bare kr. 198,- inkludert porto. Introduksjonsprisen gjelder kun én gang per person. Ved bestilling når du allerede har mottatt pakke til kampanjepris faktureres denne til ordinær pris. Ved godkjennelse av vilkårene på denne siden aksepterer du inngåelse av et bindingsfritt abonnement, hvor det gis 14 dagers angrerett på inngåelsen av avtalen og eventuelle produkter mottatt i dette tidsrommet.

Bestilling og levering

Du vil motta din første forsendelse ca. 5-10 dager etter at vi har mottatt bestillingen din. Pakken med vedlagt faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du må være over 18 år for å kunne bestille på nettet. Husk å oppgi fødselsår på bestillingsskjemaet. Ordre fra personer under 18 år regnes ikke som gyldige og vil ikke bli ekspedert.

Avslutting av abonnement kan gjøres enkelt ved å sende e-post eller ringe vår kundeservice. På fakturaen din står frist for avbestilling, som er to uker etter mottatt pakke. Dermed er vi trygge på at vi alltid har nok med varer på lager.

Abonnementet har ingen bindingstid.

Reklamasjoner meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har svært høy kvalitetssikring på våre produkter. Skulle det likevel være mangler, må det meldes fra innen 10 dager etter at pakken er mottatt. Ved godkjent reklamasjon dekker Biovita porto.

Angrerett har du på første pakken i abonnementet. Angreretten gjelder i 14 dager fra mottatt pakke, og forutsetter at forsendelsen leveres intakt i original emballasje. Kunden dekker porto.

Betaling skal skje senest innen fristen som angis på fakturaen; for tiden 14 dager. Unnlater du å betale fakturaen, mottar du betalingspåminnelse/inkassovarsel med et purregebyr på kr. 67,- Unnlater du å betale denne, oversendes kravet til inkasso. Renter og gebyrer vil bli tillagt i henhold til øverste lovpålagte satser. BAHS Kapital AS følger opp alle våre betalinger.

Adresseendring må meldes til Biovita snarest mulig. Det er kundens ansvar å melde om flytting, og eventuelle kostnader tilknyttet forsendelser som er sendt uten at adresseendring er meldt må dekkes av kunden.

VIKTIG! Det er ikke returrett på forsendelsene i abonnementet, unntatt den første pakken som kommer med 14 dagers angrerett som følge av angrerett på det inngåtte abonnementet. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse senere enn 14 dager etter inngåelse av abonnementsavtalen får ikke fakturaen kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Har du fått en pakke som du ikke har bestilt, må kundeservice kontaktes straks.

Personvern-garanti
Biovita opererer innenfor datatilsynets retningslinjer for e-handel. Bruk og oppbevaring av persondata vil bli behandlet konfidensielt, og du vil kun motta produktnyheter fra Biovita. Ettersom faktura vedlegges forsendelsen oppbevares ikke sensitiv konto- eller kredittinformasjon.

Tay-Yan er et standardisert produkt hvor angitt mengde innhold og virkestoffer er konstant. Vår kvalitetssikring forsikrer deg topp kvalitet ved hver forsendelse. BiovitaAS forbeholder seg likevel retten til å endre produktsammensetning ved behov for å tilfredsstille Norsk lov om kosttilskudd uten å opplyse kunden på forhånd, for å sikre produktets kvalitet.
Kontaktinformasjon
Du tar lettest kontakt med kundeservice på e-post:
post@bio365.noeller vår kundetelefon 815 35 079 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Etter bestilling vil du motta nyheter og tilbud fra Biovita og våre partnere. Vi gir ikke din informasjon videre til noen tredjepart.

Biovita forbeholder seg retten til å endre pris, innholdsdeklarasjon og mengdeinnhold i produktet Tay-Yan.
Vi ønsker deg en trivelig handel!